Frozen digital wristwatch and wallet

Disney

KD-WD17827

New product

Подари усмивка на своето момиченце като ѝ подариш красивия комплект портмоне и часовник с Елза и Анна от хитовата детска анимация Замръзналото кралство.

This product is no longer in stock

Notify me when available

20,50 лв with tax incl.

  Зарадвай своето дете с детско портмоне и дигитален часовник Замръзналото кралство, чудесни аксесоари за ежедневието и училище. Сега в комплект, идеален за подарък на всяка малка принцеса.

  Комплектът включва:

  • Портмоне с Елза и Анна - 12 х 7.5 см
  • Ръчен дигитален часовник с Елза и Анна - дължина 19 см

  Портмонето е както красиво, така и много практичен аксесоар за паричките на твоето дете. Изработено е от полиестер и PVC. За удобство, се закопчава с велкро лепенка. Декорирано е в розов цвят с любимите Елза и Анна от Замръзналото кралство.

  Часовникът в комплекта е много нежен и красив. На едната каишка и изобразена принцеса Анна, а на другата кралица Елза. Малката принцеса ще има красив часовник, който може да носи със себе си навсякъде. Часовникът работи с една батерия LR41 (AG3), която е включена в комплекта. Инструкциите за употреба, ще намериш в опаковката на комплекта.

  Ако желаеш да се потопиш в магията на Замръзналото кралство и да подариш снежна усмивка на детето си, разгледай цялата колекция Замръзналото кралство, която предлагаме.

  Accessory typeSets
  MaterialПолиестер, PVC, пластмаса
  Age3+
  Weight0.100 кг
  CollectionFrozen
  Packaging size22.5 х 18 см

  Related Products