Beartown

Сиела

9789542823353

New product

„Бьорнстад“ е първата част от поредица книги за едно малко място с големи мечти.

16,90 лв with tax incl.

  Какво означава един отбор за малък град насред гората? Какво означава спортът за едно семейство? Какво означава един-единствен мач за хора, които се борят за оцеляването си?
  Всичко.
  Означава чисто и просто всичко.
  „Бьорнстад“ е първата част от поредица книги за едно малко място с големи мечти. В романа се разказва за безсмъртното приятелство на петнайсетгодишни момичета и за седемнайсетгодишни момчета, които играят хокей и носят цял един град на раменете си, както и за ужасните неща, които правим понякога, за да успеем.
  Разказва се също за Петер, който се връща у дома след края на кариерата си като професионален хокеист, за да изгради един модерен клуб, и за Мира, която жертва адвокатската си кариера, за да заживее в гората с мъж и деца. Това е сага за спорта и семейството и за това докъде сме готови да стигнем, за да предпазим децата си.

  Вземи и продължението на "Бьорнстад", което ще те разплаче и разсмее едновременно. Вторият роман "Ние срещу всички" може да разгледаш ТУК

  За автора

  Фредрик Бакман е един от най-популярните и обичани писатели в света. От книгите му "Човек на име Уве", "Баба праща поздрави и се извинява", "Брит-Мари беше тук", "Всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг" и "Бьорнстад" са продадени над 8,5 милиона копия по целия свят. По романът "Човек на име Уве" е заснет филм за големия екран.

  Type of productBook
  Book AuthorFredrik Backman
  GenreMODERN ROMANS AND STORIES
  Publishing houseCiela
  Number of pages464
  Year of publication2017 г
  ISBN9789542823353
  Height21 см
  Width14 см
  Weight0.600 кг
  Britt-Marie Was Here

  Авторът на „Човек на...

  My Grandmother Asked Me to Tell You She's ...

  Елса е на седем и е...

  A man called Ove

  Запознай се с Уве. Той...

  Us Against You

  От автора на " Човек...

  Related Products