Beartown

Сиела

9789542823353

New product

„Бьорнстад“ е първата част от поредица книги за едно малко място с големи мечти.

16,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Какво означава един отбор за малък град насред гората? Какво означава спортът за едно семейство? Какво означава един-единствен мач за хора, които се борят за оцеляването си?
Всичко.
Означава чисто и просто всичко.
„Бьорнстад“ е първата част от поредица книги за едно малко място с големи мечти. В романа се разказва за безсмъртното приятелство на петнайсетгодишни момичета и за седемнайсетгодишни момчета, които играят хокей и носят цял един град на раменете си, както и за ужасните неща, които правим понякога, за да успеем.
Разказва се също за Петер, който се връща у дома след края на кариерата си като професионален хокеист, за да изгради един модерен клуб, и за Мира, която жертва адвокатската си кариера, за да заживее в гората с мъж и деца. Това е сага за спорта и семейството и за това докъде сме готови да стигнем, за да предпазим децата си.

Вземи и продължението на "Бьорнстад", което ще те разплаче и разсмее едновременно. Вторият роман "Ние срещу всички" може да разгледаш ТУК

За автора

Фредрик Бакман е един от най-популярните и обичани писатели в света. От книгите му "Човек на име Уве", "Баба праща поздрави и се извинява", "Брит-Мари беше тук", "Всяка сутрин пътят към дома става все по-дълъг" и "Бьорнстад" са продадени над 8,5 милиона копия по целия свят. По романът "Човек на име Уве" е заснет филм за големия екран.

Type of productBook
Book AuthorFredrik Backman
GenreMODERN ROMANS AND STORIES
Publishing houseCiela
Number of pages464
Year of publication2017 г
ISBN9789542823353
Height21 см
Width14 см
Weight0.600 кг
Britt-Marie Was Here

Авторът на „Човек на...

My Grandmother Asked Me to Tell You She's ...

Елса е на седем и е...

A man called Ove

Запознай се с Уве. Той...

Us Against You

От автора на " Човек...

Related Products