Fantastic Beasts and Where to Find Them

Егмонт

New product

Вземи в ръцете си книгата "Фантастичните животни и къде да ги намерим", задължителна за всеки магьоснически дом по света и разбери къде живеят фантастичните животни и какво не трябва да правиш докато си до тях.

14,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Копие от „Фантастичните животни и къде да ги намерим“ обитава почти всеки магьоснически дом по света. Сега, само за определен промеждутък от време, мъгълите също ще имат възможност да научат къде живее петоногът, какво яде пухкавелът и защо е най-добре да не оставят мляко близко до бодливеца.

Част от продажбите на тази книга ще отидат при Comic Relief и Lumos, което означава, че левчетата и галеоните, които ще дадете за нея, ще сътворят магия, по-голяма от всяка, на която е способен който и да е магьосник. Ако пък смятате, че това нее причина да се разделите с част от парите си, силно се надявам, че минаващите покрай вас магьосници ще са по-благосклонно настроени. Особено ако сте нападнати от мантрикора. Албус Дъмбълдор

Дж. К. Роулинг те кани да се потопиш в една изцяло нова ера на магическия свят…

Type of productBook
Book AuthorJ. K. Rowling
GenreFantasy
Publishing houseEgmont
Number of pages264
Year of publication2017 г
ISBN9789542719557
Age10+
Height22 см
Width15 см
Depth1.5 cm
Weight0.250 кг
CollectionHarry Potter

Related Products