Fantastic Beasts and Where to Find Them

BGN14.90
Tax included

Вземи в ръцете си книгата "Фантастичните животни и къде да ги намерим", задължителна за всеки магьоснически дом по света и разбери къде живеят фантастичните животни и какво не трябва да правиш докато си до тях.

ВАЖНО! Всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Стараем се да обработваме поръчките в рамките на 24 часа в работни дни за налични продукти на склад! Благодарим за доверието!

Копие от „Фантастичните животни и къде да ги намерим“ обитава почти всеки магьоснически дом по света. Сега, само за определен промеждутък от време, мъгълите също ще имат възможност да научат къде живее петоногът, какво яде пухкавелът и защо е най-добре да не оставят мляко близко до бодливеца.

Част от продажбите на тази книга ще отидат при Comic Relief и Lumos, което означава, че левчетата и галеоните, които ще дадете за нея, ще сътворят магия, по-голяма от всяка, на която е способен който и да е магьосник. Ако пък смятате, че това нее причина да се разделите с част от парите си, силно се надявам, че минаващите покрай вас магьосници ще са по-благосклонно настроени. Особено ако сте нападнати от мантрикора. Албус Дъмбълдор

Дж. К. Роулинг те кани да се потопиш в една изцяло нова ера на магическия свят…

9789542720126

Data sheet

Book Author
J. K. Rowling
Genre
Fantasy
Publishing house
Egmont
Number of pages
264
Year of publication
2017 г
ISBN
9789542719557
Age
10+
Height
22 см
Width
15 см
Depth
1.5 cm
Weight
0.250 кг
Collection
Fantastic Beasts
Type of product
Book

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password