Fantastic Beasts and Where to Find Them Illustrated Edition

Егмонт

9789542720300

New product

Разкрийте чудесата на магьосническия свят чрез това разкошно илюстровано издание за вълшебните животни, съставено от известния магизоолог Нют Скамандър.

44,10 лв with tax incl.

-10%

49,00 лв with tax incl.

  IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

  Изследовател и магизоолог, Нют Скамандър току-що е приключил околосветското си пътешествие в търсене на редки и необичайни магически създания. Пристигайки в Ню Йорк той мисли, че посещението му ще е много кратко. За нещастие куфарът му бива взет по погрешка и някои от фантастичните му животни изчезват в големия град. А това вещае беда за всички…

  Действието се развива повече от 50 години преди историята на Хари Потър да започне и ни представя нови, невероятни герои. Това е една епична, изпълнена с действие история за приятелство, магия и бъркотия, която не би могла да бъде по-добра.

  Разгледай цялата колекция Илюстровани Издания на Джоан Роулинг и се наслади на прекрасните и омагьосващи илюстрации от магическия свят на Хари Потър и Фантастичните животни.

  * Промоцията е валидна до изчерпване на количествата.

  Type of productBook
  Book AuthorJ. K. Rowling
  GenreFantasy
  Genre 2Teen books
  Publishing houseEgmont
  CoverHard
  Number of pages160
  Year of publication2017 г
  ISBN9789542720300
  Age10
  Height29.00 см
  Width25.00 см
  Weight1.100 кг
  CollectionHarry Potter

  Related Products