Fantastic Beasts and Where to Find Them Necklace

New product

Пренеси се в една нова ера от магьосническия свят на Джоан Роулинг с колие, вдъхновено от куфара на магизоолога Нют Скамандър и Фантастичните животни. 

12,00 лв with tax incl.

  Пренеси се в една нова ера от магьосническия свят на Джоан Роулинг с красивото колие, вдъхновено от Фантастичните животни. И внимавай, да не изпуснеш магическите създания, защото само магизоолога Нют Скамандър може да ги върне обратно.

  Колието пресъздава много детайлно куфара на зоомага Нют Скамандър с излизащата от него ръка с магьосническа пръчка. Върху колието има надпис на английски на “Фантастични животни и къде да ги намерим”. Колието е масивно с размер 6 х 4 см. Предлага се в цвят античен бронз.

  “Магическото колие” е задължителен аксесоар за всички фенове на Хари Потър, запознати с магическите създания. Точно както “Фантастичните животни и къде да ги намерим” е задължителен учебник за първокурсниците в Хогуортс.

  Колието може да се комбинира с друго бижу или аксесоар от колекцията Фантастичните животни и колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.030
  CollectionFantastic Beasts
  Chain Length50 см
  Pendant size6 х 4 см

  Related Products