Ceramic Mug THE CRIMES OF GRINDELWALD

ABBYstyle

ABBYMUG535

New product

Керамична чаша Престъпленията на Гринделвалд, вдъхновена от втората част на Фантастичните животни. Страхотен подарък за всеки фен на поредицата.

21,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Керамичната чаша Престъпленията на Гринделвалд, вдъхновена от втората част на Фантастичните животни, е страхотен подарък за всички фенове на Джоан Роулинг. Чашата е официален лицензиран продукт и се предлага в красива подаръчна кутия.

Керамичната чаша Престъпленията на Гринделвалд е с вместимост 320 мл. Чашата е подходяща за микровълнова фурна и съдомиялна машина. Върху чашата са изобразени образите на Гринделвалд и Дъмбълдор с написа "Pick a side" (Избери страна) и логото на Фантастичните животни: Престъпленията на Гринделвалд.

Керамичната чаша Престъпленията на Гринделвалд е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да разкрие тайните на Фантастичните животни. Тя може да се комбинира с друг аксесоар от колекцията “Хари Потър” и Фантастичните животни, която предлагаме.

*Цветът на снимките може да се различава малко в зависимост от монитора или устройството, на което гледаш продукта. При въпроси, не се колебай да се свържеш с нас.

Accessory typeCups
MaterialCeramic/Porcelain
Вместимост320 ml
Weight0.350 кг
CollectionFantastic Beasts
Fantastic Beasts and Where to Find Them Il...

Разкрийте чудесата на...

Related Products