Karius og Baktus

Ентусиаст

9789542958062

New product

Задължителна книжка за всички малчугани с млечни зъбки! Вадете четката и пастата за зъби, приятели, предстои ви близка среща с Пук и Чук!

12,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Какво се случва, когато ядеш много лакомства и не си миеш зъбките?

Чернокосият Пук и червенокосият Чук са две бактерии, които се чувстват много уютно в устата на Антон – четката за зъби не ги обезпокоява, получават лакомства в изобилие и са си издълбали великолепни къщички в зъбките на момченцето. Двамата дръзки пакостници са много колоритни...

„Непоправимите разрушители на детски зъбки Пук и Чук са вече на 62 години. Но анархичният им чар ни подкупва и до днес. (...) Задължителна книжка за всички с млечни зъбки.“ Сп. „Щерн“

Вадете четката и пастата за зъби, приятели, предстои ви близка среща с Пук и Чук!

Детската книжка "Пук и Чук" може да комбинирате с Детската четка за зъбки със светещ таймер, която предлагаме. Така "досадното" миене на зъбки ще се превърне в забавление!

За Турбьорн Егнер

Турбьорн Егнер е роден на 12 декември 1912 г. в Осло. Израства в родния си град. Известно време работи като художник на реклами. С „Пук и Чук“ става известен и като детски писател. Много от книгите си (включително „Пук и Чук“) илюстрира сам.

Type of productBook
Book AuthorТурбьорн Егнер
GenreChildren books
Publishing houseЕнтусиаст
CoverHard
Number of pages42
Year of publication2011 г
ISBN9789542958062
Height19.5 см
Width13.5 см
Weight0.200 кг

Related Products