Earrings Time Turner, Harry Potter

Earrings Time Turner, Harry Potter

BGN9.00
Tax included

Колието Времевърт е вдъхновено от магическия свят на Хари Потър и неговата приятелка Хърмаяни Грейнджър. Бижуто е много близко до оригинала с движещи с части и нежен пясъчен часовник, но в умален вид.

Color
Out-of-Stock

Обеци Времевърт, вдъхновени от магическия свят на Хари Потър и неговата приятелка Хърмаяни Грейнджър.

Обеците са много близки до оригиналния Времевърт с движещи с части и нежен пясъчен часовник, но в умален вид, за да бъдат по-удобни за носене.
Създадени са в златист и сребрист цвят с диаметър на висулката 2.5 см. Чудесно могат да се комбинират с колието Времевърт, което предлагаме.

Времевъртът (Time Turner) е едно от най-интересните устройства в романите на Джоан Роулинг. Той представлява пясъчен часовник, с който може да се връща времето назад. Хърмаяни го използва, за да ходи на допълнителните си часове и не само. Времевъртът е направен от 3 пръстена, като в най-вътрешния има малък пясъчен часовник. Най-външният пръстен служи за завъртане и на трите пръстена, така че притежателят му да се върне назад във времето.

Ние не гарантираме, че обеците Времевърт ще те пренесат назад във времето, но знаем със сигурност, че ще те пренесат в магическия свят на Хари Потър и неговите приятели. Едно истинско бижу, което трябва да притежава всеки фен на поредицата.

Бижуто е прекрасен подарък за всяка дама, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Обеците може да се комбинираш с друго бижу от колекцията “Хари Потър”, която предлагаме.

*Цветът на снимките може да се разминава малко в зависимост от монитора или устройството, на което гледате продукта. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

220403HP49s

Data sheet

Accessory type
Jewelry
Material
Metal/Alloy
Weight
0.020 гр
Collection
Harry Potter
Pendant size
2.5 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password