Necklace The symbol of the Deathly Hallows horcrux, Harry Potter

BGN13.90
Tax included

Красиво колие, изобразяващо символът на Даровете на смъртта със закачени хоркрукси и емблечатични символи от хитовата поредица Хари Потър.

Out-of-Stock

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!


Красиво колие, изобразяващо символът на Даровете на смъртта от последния роман за Хари Потър.
Колието много точно пресъздава основният символ триъгълник с кръг, който се върти. Самият триъгълник от символа изобразява мантията Невидимка, кръгът в триъгълника символизира Животворния камък, а вертикалната линия, която минава по средата представлява Бъзовата магическа пръчка.

Колието се предлага в сребрист цвят с верижка от 50 см и висулка с размери 3 х 3.5 см. Изработено е от безвредна цинкова сплав. 

Върху Символа на Даровете на Смъртта, са закачени хоркрукси и няколко емблематични символа от книгите за Хари Потър - тиарата на Рейвънклоу, змията Наджини, пръстенът на Мерсволуко Гонт, златният снич и разпределителната шапка.

Аксесоарът е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друго бижу от колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

180403DH01

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.020 гр
Collection
Harry Potter
Chain Length
50 см
Pendant size
3 х 3.5 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password