Necklace The symbol of the Deathly Hallows Always, Harry Potter

Necklace The symbol of the Deathly Hallows Always, Harry Potter

BGN10.90
Tax included

Красиво сребристо колие, вдъхновено от Символът на Даровете на Смъртта в последната книга за Хари Потър. Колието много точно пресъздава основният символ триъгълник с кръг, който се върти и има надпис Always от едната страна, а от другата After all this time. 

Красиво сребристо колие, вдъхновено от Символът на Даровете на Смъртта в последната книга за Хари Потър. Колието много точно пресъздава основният символ триъгълник с кръг, който се върти и има надпис Always от едната страна, а от другата After all this time. Колието е с дължина на верижката 50 см и висулка с размери 3 х 3.5 см.

Самият триъгълник от символа изобразява мантията Невидимка, кръгът в триъгълника символизира Животворния камък, а вертикалната линия, която минава по средата представлява Бъзовата магическа пръчка.

Аксесоарът е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друго бижу от колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

180403DH02

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.015 гр
Collection
Harry Potter
Chain Length
50 см
Pendant size
3 х 3.5 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password