Necklace The symbol of the Deathly Hallows Always, Harry Potter

180403DH02

New product

Красиво сребристо колие, вдъхновено от Символът на Даровете на Смъртта в последната книга за Хари Потър. Колието много точно пресъздава основният символ триъгълник с кръг, който се върти и има надпис Always от едната страна, а от другата After all this time. 

8,50 лв with tax incl.

-15%

10,00 лв with tax incl.

  Красиво сребристо колие, вдъхновено от Символът на Даровете на Смъртта в последната книга за Хари Потър. Колието много точно пресъздава основният символ триъгълник с кръг, който се върти и има надпис Always от едната страна, а от другата After all this time. Колието е с дължина на верижката 50 см и висулка с размери 3 х 3.5 см.

  Самият триъгълник от символа изобразява мантията Невидимка, кръгът в триъгълника символизира Животворния камък, а вертикалната линия, която минава по средата представлява Бъзовата магическа пръчка.

  Аксесоарът е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друго бижу от колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.015 гр
  CollectionHarry Potter
  Chain Length50 см
  Pendant size3 х 3.5 см
  Harry Potter and the Deathly Hallows 7

  Добре дошли в...

  Necklace Deathly Hallows, Harry Potter

  Сребристо колие,...

  Related Products