Necklace Deathly Hallows, Harry Potter

BGN12.00
Tax included

Сребристо колие, вдъхновено от Символът на Даровете на Смъртта в последната книга за Хари Потър.

Variations
Out-of-Stock

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!


Сребристо колие, вдъхновено от Символът на Даровете на Смъртта в последната книга за Хари Потър. Колието е с дължина на верижката между 50 и 60 см. Изработено е от безвредна цинкова сплав.

Колието много точно пресъздава основният символ триъгълник с кръг. Колието Даровете на смъртта се предлага в 2 варианта:

  • въртящ се кръг в триъгълника - верижка - 50 см, висулка 3 х 3.5 см
  • кръг в триъгълника без въртене - верижка - 60 см, висулка 3 х 3 см

От падащото меню под заглавието на продукта, може да избереш харесвания от теб модел.

Самият триъгълник от символа изобразява мантията Невидимка, кръгът в триъгълника символизира Животворния камък, а вертикалната линия, която минава по средата представлява Бъзовата магическа пръчка.

Аксесоарът е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друго бижу от колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

180403DH03

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.015 гр
Collection
Harry Potter
Chain Length
50-60 см
Pendant size
3 х 3.3 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password