Keyring Deathly Hallows, Harry Potter

BGN10.00
Tax included

Сребрист ключодържател, вдъхновен и изобразяващ символа на Даровете на Смъртта, последната книга от хитовата поредица за Хари Потър.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Сребрист ключодържател, вдъхновен от Даровете на Смъртта, последната книга от хитовата поредица за Хари Потър.
Ключодържателят много точно пресъздава основният символ триъгълник с кръг, който се върти. Самият триъгълник от символа изобразява мантията Невидимка, кръгът в триъгълника символизира Животворния камък, а вертикалната линия, която минава по средата представлява Бъзовата магическа пръчка.

Ключодържателят е с дължина на верижката 5.5 см и висулката с размери 3 х 3.3 см.
Аксесоарът е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Ключодържателят може да се комбинира с друго бижу от колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

320403DH09

Data sheet

Accessory type
Key Ring
Material
Metal/Alloy
Weight
0.020 гр
Collection
Harry Potter
Chain Length
5.5 см
Pendant size
3 х 3.3 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password