Harry Potter and the Philosopher's Stone Pillow case

Harry Potter and the Deathly Hollows Pillow case

BGN9.90
Tax included

Декорирай своя дом и създай магическа атмосфера с красивата и стилна калъфка за декоративна възглавничка, вдъхновена от “Хари Потър и Даровете на смъртта”. 

Out-of-Stock

Декорирай своя дом и създай магическа атмосфера с красивата и стилна калъфка за декоративна възглавничка, вдъхновена от “Хари Потър и Даровете на смъртта”. Върху калъфката са изобразени най-популярните символи от седмата книга от хитовата фентъзи поредица на Джоан Роулинг - триъгълникът символ на Даровете на смъртта, хоркруксите на Волдемор, тиарата на Рейвънклоу, купата на Хафълпаф, бъзовата пръчка на Дъмбълдор.

Калъфката е подходяща е с размер 44 х 44 см и е подходяща за декоративни възглавнички с размер между 41 и 43 см. Изработена е от полиестер, който е много издръжлив и лесен за почистване. Закопчава се с цип.

Моля, обърни внимание, че принта на възглавничката е само върху лицевата ѝ част, от другата страна има бял фон. Калъфката е изключително цветна от лицевата си страна и в унисон със магическия свят на Хари Потър, но може да има разлики в зависимост от монитора на устройството, на което разглеждаш продукта.

Ако желаеш, може да разгледаш всички аксесоари от колекцията Хари Потър, които предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

* Цветът на снимките може да се разминава малко в зависимост от монитора или устройството, на което гледате продукта. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

161003DH17

Data sheet

Accessory type
Pillows
Material
Polyester
Weight
0.050 гр
Collection
Harry Potter
Pillow size
44 х 44 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password