Frozen Glass with plastic lid and straw compartment

Disney

ST-22801

New product

Иновативна пластмасова чаша с капаче и отделение за плодове с любимите герои на твоете дете - Елза, Анна и Олаф от хитовата детска анимация Замръзналото кралство.

This product is no longer in stock

Notify me when available

9,00 лв with tax incl.

  Зарадвай своето дете с иновативната чаша Замръзналото кралство, която е прекрасен и оригинален подарък за всички деца, които обичат хитовата детска анимация.

  Чашата е изработена от пластмаса с височина 15.5 см и вместимост 400 мл. Това, което я отличава от другите чаши, са двете отделения. Първото отделение е за наливане на вода или сок. Второто се намира отгоре и се затваря с капаче. В него могат да се поставят нарязани плодчета или бисквитки за детето.

  Но и това не е всичко. Чашата има своя сламка с държач, който не позволява да изпадне дори когато малгучана я наклони. Така чашата се превръща в един незаменим помощник за всеки родител и безценен подарък за всеки малък любител на Замръзналото кралство.

  Ако желаеш да се потопиш в магията на Замръзналото кралство и да подариш снежна усмивка на детето си, разгледай цялата колекция Замръзналото кралство, която предлагаме.

  Accessory typeCups
  Age3+
  Height15.5 см
  Width7.5 см
  Weight0.080 кг
  CollectionFrozen

  Related Products