Allegiant 3

Егмонт

9789542710783

New product

Нова реалност за Трис в третата книга от хитовата поредица "Дивергенти" на Вероника Рот, която дори по-обезпокояваща от тази, която оставя зад себе си. За пореден път, Трис трябва да се изправи пред невъзможен избор...

This product is no longer in stock

Notify me when available

12,90 лв with tax incl.

  One choice will define you!

  Обществото, което Трис Прайър познава, е в руини – разпокъсано от насилие и борби за надмощие, белязано от непосилни загуби и ужасяващи предателства. Когато ѝ предлагат шанс да изследва света извън познатите ѝ граници, Трис приема без колебания. Може би там някъде отвъд тя и Тобиас ще започнат нов живот заедно, освободени от безкрайни лъжи и болезнени спомени.

  „Сюжетът, който изгражда Рот, е интелигентен и сложен. Опасност, съмнения и напрежение дебнат от всеки ъгъл, а химията между Трис и Тобиас продължава да се усеща сърцераздирателно истинска” Publishers Weekly

  Но новата реалност на Трис е дори по-обезпокояваща от тази, която оставя зад себе си. Старите открития бързо се оказват изпразнени от смисъл. Неподозирани нови истини променят сърцата на тези, които обича. И за пореден път Трис ще трябва да се изправи пред невъзможен избор, който засяга разбиранията ѝ за смелост, преданост, саможертва и любов.

  „Следващото голямо нещо” Ролинг  Stone

  Хитовата поредица "Дивергенти" прави своя автор - Вероника Рот, световноизвестна. Поредицата е екранизирана, превръщайки се в един от най-хитовите блокбъстери на големия екран.

  Трилогията на Вероника Рот се издава в 38 държави и е абсолютен международен хит. Първите две книги от нея - „Дивергенти” и „Бунтовници”, и днес продължават да заемат челни места в бестселър класациите.  Финалната книга – „Предани”, счупва всички рекорди още преди да излезе с предварителни поръчки в Amazon. Романът е оглавявал класациите за най-продавани книги на USA Today, Publishers Weekly, iBooks и New York Times. 

  Type of productBook
  Book AuthorVeronica Roth
  GenreBooks with movies
  Genre 2Антиутопия
  SeriesDivergent
  Publishing houseEgmont
  Number of pages440
  Year of publication2013 г
  ISBN9789542710783
  Age13+
  Height20 см
  Width13 см
  Depth2.5 см
  Weight0.350 кг
  CollectionDivergent

  Related Products