Divergent 1

Divergent 1

BGN12.90
Tax included

Влез в света на кастите с дебютния роман на Вероника Рот от едноименната поредица "Дивергенти".

Out-of-Stock

ВАЖНО! Продуктите, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа в работни дни. При продуктите, които са на склад при доставчик като повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от нас и потвърждение на поръчката от вас! Благодарим за доверието!


One choice can change you!

В свят, в който предаността се определя от кръвните съюзи, изборът на каста решава целия живот. Кастите се превръщат в семейство. Това е редът в обществото, наложен след края на кървава война, опустошила цялата земя. Всяка каста представлява конкретна добродетел - Аскети (безкористност), Прями (честност), Безстрашни (смелост), Миротворци (разбирателство) и Ерудити (интелигентност). На 16 всеки млад човек трябва да избере към коя каста да се присъедини и да й посвети живота си. За Беатрис Прайър решението е между това да остане със семейството си или да бъде тази, която наистина е... не може да има и двете. И така тя прави избор, който шокира всички, включително нея самата.

„Запомнящо се, неочаквано пътешествие, от което е почти непосилно да се откъснеш.” Publishers Weekly

По време на изключителното съревнование, което следва, Беатрис се преименува на Трис и се мъчи да определи кои наистина са нейните приятели. Както и къде точно в живота, който сама си е избрала, да постави романтичното увлечение с понякога очарователно, друг път вбесяващо момче. Но Трис има една тайна, която пази от всички, защото е предупредена, че разкриването й е равнозначно на смърт. Свидетел на нарастващия конфликт, който заплашва да разцепи привидно перфектното общество, в което живее, Трис научава, че тайната й може да й помогне да спаси тези, които обича... или да я унищожи.

„Ще стоите будни цяла нощ с „Дивергенти” – роман, който ще ви развълнува и накара да се замислите.” Bookpage

"Дивергенти" е дебютният роман на Вероника Рот. Благодарение на него, тя постига световен успех. Романът "Дивергенти" е първата книга от хитовата поредица, която е екранизирана, превръщайки се в един от най-хитовите блокбъстери на големия екран.

9789542707479

Data sheet

Book Author
Veronica Roth
Genre
Books with movies
Genre 2
Антиутопия
Series
Divergent
Publishing house
Egmont
Number of pages
416
Year of publication
2012 г
ISBN
9789542707479
Age
13+
Height
20 см
Width
13 см
Weight
0.350 кг
Collection
Divergent
Type of product
Book

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password