Help Me Bookmark

Help Me Bookmark

BGN6.90
Tax included

Вземи своя забавен пластмасов книгоразделител с ръчичка Help Me, която постоянно ще те приканва да вземеш отново книжката в ръце. Прекрасен подарък за всеки любител на книгите.

Color

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Преживяването и емоцията от четенето на любима книга са прекрасни. Но какво се случва, когато трябва да прекъснеш това удоволствие? Винаги търсиш нещо под ръка, за да си отбележиш страницата, до която си стигнал/а.

Е, вече не е необходимо да го правиш. Вземи своя забавен пластмасов книгоразделител с ръчичка Help Me, която постоянно ще те приканва да вземеш отново книжката в ръце.

Книгоразделителят е изработен от пластмаса с дължина 12 см. Изключително забавен и прекрасен подарък за всеки книголюботел. Разделителят Help Me се предлага в няколко цвята, от които може да избереш.

171203B303

Data sheet

Accessory type
Bookmarks
Material
Polypropylene
Height
10 см
Weight
0.015 гр

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password