Metal bookmark Alice in Wonderland

Metal bookmark Alice in Wonderland

BGN8.90
Tax included

Красив и изключително нежен книгоразделител, вдъхновен от приказния свят на Алиса в страната на чудесата.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Красив и изключително нежен книгоразделител, вдъхновен от приказния свят на Алиса в страната на чудесата.

Книгоразделителят е изработен от черен метал във формата на жълъд, в който са изобразени емблематичните Алиса и вечно бързащия заек от фантастичния и илюзорен свят на малкото момиче.

Книгоразделителят е декориран с красива червена панделка, която го прави още по-стилен и прекрасен за подарък за всеки книголюбител.

Разделителят Алиса в страната на чудесата е изключително малък и нежен с размери 4.5 х 3 см без панделката. Той е чудесен аксесоар за любимата ти книга… Алиса в страната на чудесата.

"От друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше – щеше. Но не е така и след като не е, значи няма да бъде. Това е логиката."

Книгоразделителят е прекрасен подарък за всеки, който иска да се пренесе в приказния и илюзорен свят на Алиса.

Ако желаеш, може да разгледаш и другите красиви аксесоари и бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, които сме подбрали специално за теб.

170403B311

Data sheet

Accessory type
Bookmarks
Material
Metal/Alloy
Height
4.5 см
Width
3 см
Weight
0.010 гр
Collection
Alice in Wonderland
Packaging size
10.5 х 8 см

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password