Metal bookmark Alice in Wonderland

170403B311

New product

Красив и изключително нежен книгоразделител, вдъхновен от приказния свят на Алиса в страната на чудесата.

8,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Красив и изключително нежен книгоразделител, вдъхновен от приказния свят на Алиса в страната на чудесата.

Книгоразделителят е изработен от черен метал във формата на жълъд, в който са изобразени емблематичните Алиса и вечно бързащия заек от фантастичния и илюзорен свят на малкото момиче.

Книгоразделителят е декориран с красива червена панделка, която го прави още по-стилен и прекрасен за подарък за всеки книголюбител.

Разделителят Алиса в страната на чудесата е изключително малък и нежен с размери 4.5 х 3 см без панделката. Той е чудесен аксесоар за любимата ти книга… Алиса в страната на чудесата.

"От друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше – щеше. Но не е така и след като не е, значи няма да бъде. Това е логиката."

Книгоразделителят е прекрасен подарък за всеки, който иска да се пренесе в приказния и илюзорен свят на Алиса.

Ако желаеш, може да разгледаш и другите красиви аксесоари и бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, които сме подбрали специално за теб.

Accessory typeBookmarks
MaterialMetal/Alloy
Height4.5 см
Width3 см
Weight0.010 гр
CollectionAlice in Wonderland
Packaging size10.5 х 8 см

Related Products