Mad Hatter Hat Necklace, Alice in Wonderland

180403AW08

New product

Приказно колие шапка, вдъхновено от фантастичния свят на Алиса в страната на чудесата и лудия Шапкар. 

8,00 лв with tax incl.

  "Ако в стихотворението няма никакъв смисъл, толкова по-добре. Значи няма нужда да се мъчиш да го обясняваш."

  Приказно колие шапка, вдъхновено от фантастичния свят на Алиса в страната на чудесата и лудия Шапкар. Чудновата личност, която прави често прибързани и необмислени действия. Шапкарят обича песните и гатанките, а Алиса го смята за крайно невъзпитан...

  “Мартенския заек и Шапкаря се държат налудничаво и грубо със своя гост. Шапкарят задава гатанка, но която никой не знае отговора, и си играе с отговорите на момичето. По едно време вади часовник, който отмерва годините и дните, но не и часовете. Мартенския заек пуска часовника в чашата с чай, за да го поправи, понеже закъснява с няколко дни. Шапкарят започва да говори за Времето, към което трябва да се отнасяме с уважение. Налудничавият мъж да си спомни за концерт, проведен от Кралицата Сърце, в който участвали той и Времето. Кралицата заповядала да бъде отсечена главата на Шапкаря, заради песента му, която й „губила времето“. Оттогава Шапкаря и Времето са скарани и винаги е шест часа – време за обяд. Тримата се местят непрестанно около масата, понеже нямали време да измият съдовете, заети да пият чай.”

  Колието е изработено от цинкова сплав в сребрист цвят с дължина на верижката от 50 см и размер на висулката 2 x 2.8 см. Колието е прекрасен подарък за всеки, който иска да се пренесе в приказния и илюзорен свят на Алиса.

  Ако желаеш, може да разгледаш и другите красиви аксесоари и бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, които сме подбрали специално за теб.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.040 гр
  CollectionAlice in Wonderland
  Chain Length50 см
  Pendant size2 x 2.8 см

  Related Products