Handmade leather necklace Alice in Wonderland

Handmade leather necklace Alice in Wonderland

BGN14.90
Tax included

Ръчно изработено колие, вдъхновено от Алиса в страната на чудесата. То е изработено с красива кафява кожена подложка, върху която са разположени емблематичните за Алиса символи - заекът, часовникът и картата за игра.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Ръчно изработено колие, вдъхновено от Алиса в страната на чудесата.
Колието е изработено с красива кафява кожена подложка, върху която са разположени емблематичните за Алиса символи - заекът, часовникът и картата за игра. Те са изработени от безвредна цинкова сплав. Колието е придружено от 70 см кафява каишка от естествена кожа с възможност за регулиране до 5 см.

"Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята."

Колието е едно прекрасно бижу и подарък за всеки, който обича приказната история за малкото момиченце на име Алиса, попаднало в един непознат и объркан свят, пълен с фантастични персонажи и приключения. 

Разгледай и останалите бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, специално подбрани за теб от Bookspiration.

180403AW03

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Кожа, цинкова сплав
Weight
0.020 гр
Collection
Alice in Wonderland
Chain Length
70 см
Pendant size
5 х 3 см

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password