Necklace 50 shades of Grey

Bracelet 50 shades of Grey

BGN8.90
Tax included

Колие 50 нюанса сиво, вдъхновено от феномена, който взриви света.

Color

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Остави предразсъдъците и зарадвай себе си или свой приятел с гривната 50 нюанса сиво, вдъхновено от едноименната хитова поредица. Гривната се предлага в два цвята: сребрист и античен бронз.

Гривната е с размер на верижката е 15+5 см. Част от гривната е символът белезници, многозначен и култов за хитовата поредица.

Красивото бижу, вдъхновено от романа, който взриви света е чудесен подарък за всички фенове на поредицата. Гривната ще пристигне при своя притежавател в красива подаръчна опаковка.

"Хората имат нюанси, Ана, като цветовете. И ако думата "преебан" беше цвят, например сив, и ако сивото имаше петдесет различни нюанса, то аз съм преебано сив във всичките петдесет нюанса."

Гривната може да бъде съчетана с колие белезници 50 нюанса сиво или друг аксесоар от колекцията 50 нюанса сиво, която предлагаме.

140403FS09

Data sheet

Accessory type
Bracelets
Material
Metal/Alloy
Weight
0.010 гр
Collection
Fifty Shades of Grey
Chain Length
15+5 см
Pendant size
4 х 1.4 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password