Necklace Handcuffs 50 shades of Grey

Necklace Handcuffs and pistol 50 shades of Grey

BGN9.90
Tax included

Колие белезници с пистолет 50 нюанса сиво, вдъхновено от феномена, който взриви света.

Out-of-Stock

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!


Остави предразсъдъците и зарадвай себе си или своя приятелка с колието белезници с пистолет 50 нюанса сиво, вдъхновено от третата част от хитова поредица - 50 нюанса освободени.

Колието се предлага в сребрист цвят с размер на верижката е 50 см. На него има 2 висулки - белезници и пистолет с дължини 2 и 4 см.

Красивото бижу, вдъхновено от романа, който взриви света е чудесен подарък за всички фенове на поредицата. Колието ще пристигне при своя притежател в красива подаръчна опаковка.

"Мъжете, Ана, не са трудни за разбиране. Те са много просто устроени същества и разбират нещата буквално. Когато кажат нещо, обикновено наистина го мислят. Ние прекарваме часове да анализираме какво са искали да кажат с някое изречение, а то е очевидно. Те казват точно това, което е в изречението, нищо повече"

Колието може да бъде съчетано с друг аксесоар от колекцията 50 нюанса сиво, която предлагаме.

180503FS23

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.020 гр
Collection
Fifty Shades of Grey
Chain Length
50 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password