Necklace 3 charms 50 shades of Grey

Necklace 3 charms 50 shades of Grey

BGN11.90
Tax included

Колие 50 нюанса сиво с емблематичните символи - белезници, маска и вратовръзка, вдъхновено от феномена, който взриви света.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Остави предразсъдъците и зарадвай себе си или свой приятел с колието 50 нюанса сиво, вдъхновено от едноименната хитова поредица. Колието символизира най-известните символи от феномена, който взриви света - белезниците, маската и вратовръзката.

Колието се предлага в сребрист цвят с размер на верижката е 50 см. На него има 3 малки висулки (белезници, маска и вратовръзка) с дължини 1.5, 2 и 4 см, които изобразяват основните символи в трите книги от поредицата

Красивото бижу, вдъхновено от романа, който взриви света е чудесен подарък за всички фенове на поредицата. Колието ще пристигне при своя притежавател в красива подаръчна опаковка.

"Хората имат нюанси, Ана, като цветовете. И ако думата "преебан" беше цвят, например сив, и ако сивото имаше петдесет различни нюанса, то аз съм преебано сив във всичките петдесет нюанса."

Колието може да бъде съчетано с ръчно изработената текстилна подвързия за книгата "50 нюанса сиво" или друг аксесоар от колекцията 50 нюанса сиво, която предлагаме.

180403FS15

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.020 гр
Collection
Fifty Shades of Grey
Chain Length
50 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password