4D Cityscape Puzzle ANCIENT EGYPT

4D Cityscape

4D 61000

New product

Първият по рода си многослоен и интерактивен 4D пъзел, от който ще научиш историята на Древен Египет. След завършването на пъзела, историята тепърва започва...

Пъзелът е прекрасен подарък за всеки, който обича да реди пъзели и в същото време иска да научи повече за древния град Египет.

74,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Първият по рода си многослоен и интерактивен 4D пъзел, от който ще научиш историята на Древен Египет. Пъзелът е създаден с ексклузивното участие на National Geographic.

Изучаването на древните градове никога не е било толкова забавно. Първият слой е историческа карта, която се състои от приблизително 600 парченца. Вторият слой съдържа реплики на паметници и сгради, за да покаже пейзажа на града в древната епоха. След като сглобяването завърши, историята тепърва започва наистина...

Приложението 4D National Geographic App ти позволява да се ангажираш с пъзела дигитално, като същевременно изучаваш ключови факти и гледаш красиви, подходящи изображения на всяка структура. Освен това, може да се тестваш с интерактивната функция Trivia, която насърчава по-нататъшното ангажиране на потребителите и образователната подкрепа. Това безплатно приложение е достъпно за изтегляне както от Apple App Store, така и от Google Play Магазин.

Забавлявай се и научи много за историята и архитектурата на този древен град с интерактивния многопластов пъзел на Древен Египет. Пъзелът е прекрасен подарък за всяко дете и всеки, който обича да сглобява парченцата и в същото време иска да научи повече за Древен Египет.

КАКВО Е 4D CITYSCAPE

4D CITYSCAPE ПЪЗЕЛ е забавна, новаторска, образователна игра-пъзел. След като завършиш пъзела, ще имаш умален макет на избрания град с всички значими и интересни постройки върху съвременна карта. Ще разполагаш и със старинна карта на града ,която ще ти покаже как е изглеждал той в миналото.

Комплектът съдържа:

  • 1ви слой, "Минало": карта пъзел на града от 18 век
  • 2ри слой, "Настояще" : карта пъзел на града от наши дни
  • 3ти слой, "Сгради": умалени модели на значимите забележителности
  • "Карта на времето" - Времева диаграма с изображения на сградите и точни години на построяването им
ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ИГРАТА?

4D CITYSCAPE е чудесен подарък за подрастващи и пораснали деца. Ако искаш да зарадваш своето бързо растящо дете с интересен и готин подарък, който ще го откъсне за малко от магията на таблета и компютъра, то можете да опиташ с този пъзел.

Играта е подходяща за деца над 12+ години и за семейно забавление. В същото време може да бъде красив символичен подарък за възрастен човек - архитект, историк или просто пътешественик.

ЗАЩО 4D?

Ние обитаваме триизмерен свят. Всяко нещо в него има ширина, дължина и дълбочина.Но има още едно измерение, без което не бихме могли да оценим разнообразието от форми, което ни обгръща - това измерение е времето. Четвъртото измерение ни дава представа за движението, за промяната , динамиката и преходността. В 4Д сити скейп четвъртото измерение е главен герой, защото всичко се случва в хронологическа последователност. Така, както се е случвало в
действителност в историята на градовете.


С КАКВО 4D CITYSCAPE СА ПО-РАЗЛИЧНИ?

4D CITYSCAPE са различни именно с новаторския си поглед върху времето. Подреждането на пъзела- град в реда, в който той е бил построен, ни дава ясна представа за хронологията и интересен поглед върху историята. Всяка една от значимите сгради е построена в определен исторически момент. Следвайки указанията на времевата диаграма, Вие можете да проследите историята на града. Спирайки в определена година, Вие ще виждате града такъв, какъвто е бил
той тогава. Можете да обогатите познанията си за историческите забележителности, да потърсите повече информация за знакови сгради или просто мислено да се разходите из улиците на Берлин, Лондон или Ню Йорк; да оцените мащаба на Дубай и Санкт Петербург и финеса на Париж и Барселона. 4D CITYSCAPE е патентована игра, носител на множество международни награди.

Type of productPuzzle
Accessory typePuzzles
Materialкартон, дунапрен, пластмаса
Pieces600+
Age7+
Height56 см
Width38 см
Depth12.7 см
Packaging size31 х 26 х 6 см